Ridhus

Isolerat ridhus 24x72 med fibersandunderlag
2007 byggdes Skönabäcks isolerade ridhus. Ridhuset har ett glasparti på ena kortsidan med stort ljusinsläpp. Köket i ridhuset har stora fönster så att man kan sitta och fika eller äta lunch samtidigt som man tittar på pågående träningar. I ridhusbyggnaden finns toalett och dusch. Vår hinderpark är stor och vi tillhandahåller allt som en hoppryttare kan tänkas behöva för att träna sina hästar. Dressyrstaket 60x20 finns för programträning.

Ridhusunderlaget är högkvalitativt och består av sand blandat med fiber. Under sanden ligger specialtillverkade gummimattor som ser till att materialet alltid ligger på plats. Underlaget sköts av vår personal med kontinuerlig harvning och vattning. Vårt mål är att alltid erbjuda bästa möjliga underlag att rida på.

Våra hyresgäster har företräde till alla våra träningsbanor. Vi erbjuder ett begränsat antal ridhuskort per säsong. Ridhuskort ger dig rätt att nyttja ridhuset och ridbanan utanför ridhuset. Anläggningsreglerna måste alltid följas.

Prislista
Ridhuskort Sommarsäsong, maj - 30 september: 2 250 kr 
Ridhuskort Vintersäsong, oktober - 30 april: 3 150 kr
Ridhuskort Helår, oktober - 30 september: 4 750 kr  
Alla priser är inklusive 6 % moms.

Vill du boka ridhuset eller ridbanan utomhus för ditt event? 
Hyra av hela ridhuset alternativt ridbanan:
500 kr/timme
2 000 kr/halvdag 
3 000 kr/heldag
5 000 kr/hel helg
Alla priser är inklusive 6 % moms.

Kalender för ridhuset finns på http://www.skonaback.se/kalender.html

Kontakta Larissa Tandari för bokning av ridhus/ridbana/ansökan om ridhuskort. E-post: info@skonaback.se/Telefon: 070-401 00 20

Läs våra anläggningsregler här (PDF-fil)